Izjava o privatnosti

OPG Oliveri sa sjedištem u Kašteliru na adresi Labinci 41 (u daljnjem tekstu: OPG Oliveri, „mi“, „naš“ itd.) vlasnik je web stranice www.oli-veri.com

Zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti smatramo vrlo važnom. Posvećeni smo zaštiti svih osobnih podataka svojih klijenata. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o klijentima / korisnicima koji su potrebni za ispunjavanje svojih obveza. Ovom izjavom obavještavamo svoje klijente o načinu na koji prikupljamo podatke i redovito dajemo korisnicima izbor o korištenju njihovih podataka. Svi zaposlenici OPG-a Oliveri odgovorni su za poštovanje pravila o privatnosti.

Obrada podataka

Kada posjećujete ovu mrežnu stranicu ili nam postavite upit kroz kontaktni obrazac, možda ćemo tražiti vaše podatke (ime, adresa e-pošte, telefonski broj i detalje plaćanja). Upotrijebit ćemo te podatke:

  • za pružanje usluga
  • kako bismo odgovorili na vaša pitanja.
Vaša prava

U bilo koje doba imate pravo provjeriti podatke zabilježene koji vas se tiču. Ako su podaci (ili dio podataka) netočni, možete zatražiti od OPG-a Oliveri da prilagodi, dopuni, ukloni ili pregleda te podatke. U tom slučaju vas molimo da pošaljete zahtjev na info@oli-veri.com ili poštom na adresu: OPG Oliveri, Labinci 41, 54 464 Kaštelir, Hrvatska. Ne želite li primati marketinške informacije od OPG-a Oliveri, molimo vas da pošaljete e-mail na: info@oli-veri.com.

Kolačići (cookies)

Kolačić je mali dio podatka poslan s mrežne stranice i pohranjen u internet pregledniku na vašem računalu, mobilnom telefonu ili drugom uređaju, dok pregledavate neku web-stranicu. Kolačići se mogu koristiti kako bi se pohranila vaša personalizacija ili praćenje stranice (npr. ciljani marketing). Preglednik će možda pročitati informacije koje su pohranjene u kolačiću kako bi vam se isporučila prilagođena stranica.

Upotreba kolačića

Kolačići vam omogućuju da u potpunosti iskoristite prilagođene značajke dostupne na ovoj mrežnoj stranici, kao što su favoriti i spremanje popisa za pregled. Kolačići nam također pomažu da vam pružimo najbolje moguće iskustvo pretraživanja, dajući nam informacije koje koristimo kako bismo poboljšali upotrebljivost i izvedbu ove mrežne stranice.

Kako možete promijeniti postavke za kolačiće i povući svoju suglasnost

Većina internetskih preglednika automatski prihvaća kolačiće. Ako niste prilagodili postavke svojeg internetskog preglednika tako da odbija kolačiće, kolačići će biti postavljeni kada nastavite pristupati ovoj mrežnoj stranici. Upotrebom i pregledavanjem ove mrežne stranice, pristajete na kolačiće koji se rabe u skladu s ovim odredbama o kolačićima. Ako ne pristajete na postavljanje kolačića ili želite povući suglasnost, možete ukloniti postojeće kolačiće iz preglednika i spriječiti postavljanje novih kolačića mijenjanjem postavki preglednika. Kako to možete učiniti, ovisi o pregledniku koji koristite. Tu informaciju možete pronaći ovdje za sljedeće internetske preglednike:

Međutim, ako to učinite, moguće je da nećete moći upotrebljavati sve opcije na našoj mrežnoj stranici. Također možete namjestiti postavke da primite obavijest ako je kolačić postavljen na vaše računalo. Imajte na umu da su određeni kolačići potrebni da bi web stranica mogla funkcionirati.

Kolačići korišteni na ovoj web stranici
  • Kolačići na ovoj stranici koji ne zahtijevaju odobrenje

Osnovni kolačići, također poznati kao „strogo nužni“ kolačići, omogućavaju značajke bez kojih nećete moći koristiti web stranicu prema namjeni. Oni su spremljeni na vašem računalu samo u trenutku pregledavanja web stranice.

  • Kolačići na ovoj web stranici koji zahtijevaju suglasnost

Kolačići koji, u strogo pravnom smislu, nisu apsolutno neophodni kako bi mogli koristiti ovu web stranicu, no ipak ispunjavaju važne funkcije. Bez ovih kolačića, značajke koje omogućuju jednostavnu upotrebu naše web stranice više neće biti dostupne. Postavke koje napravite, kao što su izbor jezika, više se neće spremiti, pa će vas za njih pitati svaki put kad promijenite stranice. Osim toga, više nećemo imati načina predstavljati vam ponude i druge važne komunikacije koje su vam osobno prilagođene.

Kategorije kolačića koji se koriste na ovoj web stranici

  • Strogo nužni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za rad web stranice i upotrebljavaju se u tehničke svrhe. Ovi kolačići su kolačići sesije i pohranjuju se u privremenu memoriju i brišu se kada zatvorite internet preglednik.

  • Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako se web stranica upotrebljava.Služe za prikupljanje statističkih podataka o broju posjetitelja koji koriste mrežnu stranicu putem poveznice (linka) email newsletter-a, kako bi se izmjerio uspjeh newslettera; za prikupljanje statističkih podataka o tome kako posjetitelji koriste ovu mrežnu stranicu da bi poboljšali način funkcioniranja mrežne stranice i mjerili uspješnost marketinških kampanja. Ovi se kolačići koriste isključivo za poboljšanje izvedbe (performansi) web stranice, a time i korisničko iskustvo. Ovi kolačići su trajni kolačići i pohranjeni su na vašem tvrdom disku sve dok ne isteknu ili dok ih ne izbrišete.

  • Funkcionalni kolačići

Ovi kolačići omogućuju mrežnoj stranici da sprema informacije kao što su vaš popis omiljenih stranica, korisnička imena, jezične izbore i vašu lokaciju, kako bi vam pružila poboljšane i personalizirane funkcije. Ovi kolačići su trajni kolačići i pohranjeni su na tvrdom disku dok ne isteknu ili dok ih ne izbrišete.

Google Analytics (web analiza)

Naša web stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu web analize Google, Inc. (“Google”). Google Analytics upotrebljava kolačiće kako bi olakšao analizu vašeg korištenja web stranice. Općenito, informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi naših mrežnih stranica bit će prenesene na Google i spremljene na serverima u SAD-u. Aktiviranjem anonimizacije IP adrese na našoj web stranici, potpuna IP adresa je poslana Google-u i skraćena od strane Google servera u SAD-u. Google će upotrijebiti te informacije u naše ime da analizira vašu upotrebu naše mrežne stranice, kako bi generirali izvješća o aktiviranju mrežne stranice i pružili dodatne usluge, kao što su Google Adwords i Google DoubleClick, za upotrebu u vezi s korištenjem mrežne stranice i interneta. Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje Google posjeduje. S Googleom smo sklopili ugovor o obradi podataka, koji će djelovati kao “obrađivač podataka” u naše ime. Dodali smo kôd na našoj mrežnoj stranici s funkcijom kako bismo osigurali da se IP adrese prikupljaju anonimno. Možete spriječiti praćenje Google Analyticsa kako je gore opisano, klikom na gumb “Onemogući Google praćenje” pri dnu ove stranice. Postavit će se kolačić koji će onemogućiti buduće prikupljanje podataka kada posjetite web stranicu (takozvani „kolačić za isključivanje“). Također možete spriječiti pohranu kolačića prema odgovarajućim postavkama u vašem pregledniku kao što je opisano gore; molimo da imate na umu da tada nećete moći koristiti sve funkcije naše web stranice u njihovoj punoj mjeri. Isto tako, možete spriječiti gore navedeno Googleovo praćenje tako što ćete preuzeti i instalirati proširenje preglednika (dodatak / plugin) na adresi: Google tools. Dodatne informacije o zaštiti podataka za Google Analytics, dostupne su na Googleovoj obavijesti o zaštiti podataka pod “Google Analytics kolačići”: Google Analytics kolačići.

Osiguravanje osobnih podataka

OPG Oliveri osigurava odgovarajući stupanj i način osiguravanja osobnih podataka. Naš cilj je osigurati prijenos podataka između vašeg računala i našeg poslužitelja (servera). OPG Oliveri je poduzeo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi zaštitio vaše osobne podatke od gubitka ili bilo kojeg oblika nezakonite obrade.

OPG Oliveri i druge web stranice

Ova mrežna stranica može sadržavati veze na druge mrežne stranice. OPG Oliveri ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu obradu vaših podataka od strane mrežnih stranica. Za daljnje informacije savjetujemo vam da pročitate pravila o privatnosti (ako je primjenjiva) na dotičnoj mrežnoj stranici.

Prilagodbe

Ova Izjava o privatnosti može se promijeniti zbog bilo kakvih prilagodbi i / ili promjena na web stranici. Stoga je poželjno redovito konzultirati ovu izjavu o privatnosti.

Kontakt

Ako imate pitanja u vezi Pravila privatnosti OPG-a Oliveri, molimo vas da nas kontaktirate na: info@oli-veri.com ili poštom na adresu: OPG Oliveri, Labinci 41, 54 464 Kaštelir, Hrvatska

Oliveri Ekstra djevičanska maslinova ulja Pratite nas na Facebook-u:

Designed by Cludi